flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Виклик до суду Довідного Миколи Володимировича

26 червня 2017, 13:46

ПОВІСТКА ПРО ВИКЛИК ДО СУДУ

по справі №331/4117/17, провадження № 2/331/1185/2017

 

                                                                                     

            У червні 2017 року  до Жовтневого районного суду м. Запоріжжя від Довідної Крістіни Ігорівни надійшла позовна заява до Довідного Миколи Володимировича про розірвання шлюбу.

            Ухвалою судді від 21 червня 2017 року по справі за позовом Довідної Крістіни Ігорівни до Довідного Миколи Володимировича про розірвання шлюбу відкрито провадження та справа призначена до розгляду  у відкритому судовому засіданні.

            Із інформації, наявної в матеріалах справи вбачається, що відповідач у справі – Довідний Микола Володимирович, 26 червня 1979 р.н., зареєстрований та проживає за адресою: Донецька область, м. Шахтарськ, яка відповідно до Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» від 15 квітня 2014 року № 1207-VII, відноситься до тимчасово окупованих територій України.

            Частиною 6 ст. 74 ЦПК України, визначено, що особи, які беруть участь у справі можуть бути повідомлені або викликані в суд телефонограмою, факсом чи за допомогою інших засобів зв”язку, які забезпечують фіксацію повідомлення або виклику.

            Враховуючи відсутність поштового зв”язку із тимчасово окупованими територіями України, Жовтневий районний суд міста Запоріжжя повідомляє Довідного Миколу Володимировича про розгляд вищенаведеної справи в приміщенні Жовтневого районного суду м. Запоріжжя  (69063, м. Запоріжжя, вул. Олександрівська, буд. № 6, каб. № 2) на  14 липня 2017 року – 09.20 годин.

            Одночасно, повідомляємо, що копію ухвали про відкриття провадження у справі, позовну заяву та додатки до неї Ви можете отримати в приміщенні суду.

            

             Суддя

Жовтневого районного суду

           міста Запоріжжя                                /підпис/                                                   Н.Г.Скользнєва