flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Консультативна зустріч Ради суддів України за Програмою «Особливості запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у суддівській діяльності»

02 лютого 2018, 11:22

Особливості запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у суддівській діяльності

 

Голова Жовтневого районного суду м. Запоріжжя Скользнєва Н.Г. була присутня на консультативній зустрічі Ради суддів України за Програмою «Особливості запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у суддівській діяльності», яка відбулася 01 лютого 2018 року у м. Запоріжжі.

            Захід організовано в рамках канадсько-українського Проекту підтримки судової реформи та при допомозі Національного суддівського інституту Канади.

            Метою Консультативної зустрічі було обговорення на регіональному рівні проблемних питань врегулювання конфлікту інтересів в процесуальній і поза процесуальній діяльності судді, визначення та узагальнення типових ситуацій конфлікту інтересів у суддівській діяльності, надання рекомендацій щодо запобігання, виявлення та врегулювання конфлікту інтересів.   

            Своїм досвідом із суддями Запоріжжя та області поділилися Тетяна Чумаченко - голова Комітету етики, врегулювання конфлікту інтересів та професійного розвитку суддів ради суддів України та Вікторія Чебан -  член Комітету.

            Про сам Проект підтримки судової реформи та сучасний етап його реалізації присутнім розповів його керівник Ігор Осика.

            Модератором та консультантом на зустрічі був Дональд Чіасон -  директор з правових та навчальних питань групи міжнародного співробітництва Національного суддівського інституту Канади.

            З презентаційною доповіддю  на тему «Врегулювання конфлікту інтересів суддями в Канаді» перед слухачами виступив Тед Скенлен -  суддя Апеляційного суду провінції Нова Шотландія Канади.

        

 

Прес-центр Жовтневого районного суду м. Запоріжжя