flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

виклик до суду Стаценко Ірину Володимирівну

02 березня 2018, 12:40

ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ЗАПОРІЖЖЯ 

вул. Дзержинського, 6, м. Запоріжжя, 69063, тел/факс (061)764-41-26, e-mail: inbox@gt.zp.court.gov.ua

 

           02 березня 2018 р.      

 

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ВИКЛИК ДО СУДУ

Стаценко Ірини Володимирівни

по справі №331/766/18, провадження № 2/331/530/2018

головуючий – суддя Скользнєва Н.Г.

                             

            В провадженні Жовтневого районного суду м. Запоріжжя на розгляді перебуває цивільна справа № 331/766/18 (провадження № 2/331/530/2018) за позовом Макарова Едуарда Петровича до Стаценко Ірини Володимирівни, третя особа: Департамент реєстраційних послуг Запорізької міської ради про визнання такою, що втратила право користування жилим приміщенням.

            Ухвалою судді від 29 січня 2018 року прийнято до розгляду та відкрито провадження по справі за позовом Макарова Едуарда Петровича до Стаценко Ірини Володимирівни, третя особа: Департамент реєстраційних послуг Запорізької міської ради про визнання такою, що втратила право користування жилим приміщенням. Розгляд справи  проводити за правилами спрощеного позовного провадження з викликом сторін. Призначено справу у відкрите судове засідання, яке відбудеться в приміщенні Жовтневого районного суду м. Запоріжжя  28 лютого 2018 року  - 13.15 годин. Встановлено відповідачу 10 (десятиденний) строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву, в якому викладаються заперечення проти позову.

            Із інформації, наявної в матеріалах справи вбачається, що відповідач у справі – Стаценко Ірина Володимирівна, зареєстрована за адресою: м. Запоріжжя, вул. Жуковського, буд. № 8, проте за зазначеною адресою фактично не мешкає та її місце проживання (перебування) суду не відоме.

            28 лютого 2018 року відповідач в судове засідання не з’явився, хоча про час та місце розгляду справи повідомлявся, шляхом розміщення відповідного оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України 30 січня 2018 року.

            Відповідно до ч. 11 ст. 128 ЦПК України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, а також заінтересована особа у справах про видачу обмежувального припису викликаються до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів, а у разі розгляду справи про видачу обмежувального припису - не пізніше 24 годин до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

            Враховуючи викладене, Жовтневий районний суд міста Запоріжжя повідомляє Стаценко Ірину Володимирівну про розгляд вищенаведеної справи в приміщенні Жовтневого районного суду м. Запоріжжя  (69063, м. Запоріжжя, вул. Олександрівська, буд. № 6, каб. № 2) – 02 квітня 2018 року – 09.45 годин.

            У разі повторної неявки відповідача в судове засідання  цивільна справа буде розглянута  в порядку, встановленому ст. 223 ЦПК України, та на підставі наявних в матеріалах справи доказів.

            Одночасно, повідомляємо, що Ви маєте можливість отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб адресою сторінки на офіційному вебпорталі судової влади України: http://court. gov. ua/fair/sud0808..

           

               Суддя

Жовтневого районного суду

           міста Запоріжжя                                                                                       Н.Г.Скользнєва