flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення на проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державного службовця - секретаря суду

04 квітня 2017, 17:00

  

Додаток 2

до наказу  керівника апарату Жовтневого районного суду Запорізької області

від  03 квітня 2017 № 33-од-к

 

 

УМОВИ
проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» секретаря

Жовтневого районного суду Запорізької області

(2 вакансії)

 

Загальні умови

Посадові обов’язки

1.Веде первинний облік справ і матеріалів, розгляд яких передбачено процесуальним законодавством, забезпечує заповнення обліково-статистичних карток в паперовому та електронному вигляді.

2.Вносить до обліково-статистичної картки  автоматизованої системи документообігу суду інформацію, яку містить позовна заява (позивач, відповідач, третя особа, суть справи, вартісні показники) та здійснює автоматичний розподіл/перерозподіл справи з урахуванням спеціалізації суддів.

4.Здійснює контроль за секретарем судового засідання за належним заповненням обліково-статистичної картки у автоматизованій системі документообігу суду  на цивільну справу у подіях судового розгляду справи.

5. Забезпечує зберігання судових справ та інших матеріалів.

6. Здійснює облік і забезпечує зберігання речових доказів у журналі обліку речових доказів, якщо по справі вони є, робить відповідний запис,  згідно інструкції з діловодства

7.Приймає, реєструє апеляційні скарги та справи у журналі реєстрації апеляційних скарг у цивільних справах та вносить інформацію до обліково-статистичної картки  у комп’ютерну програму.

8.Здійснює відправку судових справ за апеляційними скаргами, поданнями, запитами на справу до Апеляційного Суду Запорізької області, Верховного Суду України, Верховний Адміністративний Суд України, Дніпропетровський Адміністративний Апеляційний суд України, інших судів у випадках передбачених ЦПК України.

9.У разі якщо цивільна справа розглянута та знаходиться у канцелярії по цивільним справам, при надходженні апеляційної скарги чи запиту на справу, реєструє у журналі реєстрації  апеляційних скарг у цивільних справах, відмічає обліково-статистичну картку у комп’ютерній програмі, піднімає справу та готує на відправку до іншої інстанції, у разі якщо справа  розглянута та  не повернута до канцелярії по цивільним справам, апеляційна скарга реєструється, та передається  помічнику судді для негайної підготовки і здачі справи для відправки до іншої інстанції.

10.Приймає справи які надійшли на розгляд до суду вперше або після апеляційної інстанції.

11.Всі зареєстровані  справи в день надходження передає судді під підпис.

12.Здійснює контроль, у разі розгляду справи, за своєчасною здачею справ до цивільної канцелярії суду.

13.Проводить роботу з оформлення звернення судових рішень до виконання, направляє повідомлення про стан справи до державних установ.

14.Здійснює прийом громадян, на письмові заяви готує належним чином завірені копії постанов, рішень, ухвал та надає старшому секретарю суду до загальної канцелярії.

15.У разі надходження заяви про ознайомлення з матеріалами цивільної справи згідно інструкції з діловодства ознайомлює з матеріалами судової справи.

16.Згідно плану робіт, виконує узагальнення судової практики, щодо звернення рішень до виконання.

17.Перевіряє належне оформлення справи після розгляду суддею.

18.Здійснює підготовку та передачу до постійного архіву суду судових справ за минулі роки, провадження у яких закінчено, згідно графіку передачі справ до архіву суду який затверджений головою суду, з відповідним складанням акту та погодженням цього питання з головою суду, керівником апарату суду, а також іншу документацію канцелярії суду за минулі роки.

19.Виконує доручення керівника апарату суду, помічника голови суду та старшого секретаря суду щодо організації роботи канцелярії суду.

Умови оплати праці

Посадовий оклад – 2000(дві тисячі) гривень.

- надбавка до посадового окладу за ранг відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 року         № 15 „Питання оплати праці працівників державних службовці органів ”;

- надбавки та доплати (відповідно до статті 52 Закону України „Про державну службу”)

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

 

 

 

Постійно

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

1) копія паспорта громадянина України;

2) письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмова заява, в якій кандидат повідомляє, що до нього не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно нього відповідно до зазначеного Закону або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки;

4) копія (копії) документа (документів) про освіту;

5) заповнена особова картка встановленого зразка;

6) декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2016 рік.

 

Строк подання документів для участі в конкурсі:                 

до 17-00 години  20 квітня 2017 року 

Дата, час і місце проведення конкурсу

 

24 квітня 2017 року початок о 10-00 годині, ІІ поверх, кабінет №33, вул.Олександрівська, буд.6, м.Запоріжжя, Запорізької області, 69063

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Аксютіна Вікторія Олександрівна, (061) 764 40 52, (061) 764 40 73,  inbox@gt.zp.court.gov.ua

Вимоги до професійної компетентності

Загальні вимоги

1

Освіта

вища

 

Ступінь вищої освіти

не нижче бакалавра, молодшого бакалавра

2

Досвід роботи

не потрібен

3

Володіння державною мовою

вільне володіння державною мовою

Спеціальні вимоги

1

Освіта

вища за напрямом «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність»

2

Знання законодавства

1) Конституція України;

2) Кримінальний процесуальний кодекс України;

3) Цивільний процесуальний кодекс України;

3) Закони України: «Про судоустрій і статус суддів», «Про державну службу», «Про запобігання корупції», «Про доступ до публічної інформації», «Про захист персональних даних»; 

3

Професійні знання

відповідно до посади з урахуванням вимог спеціальних законів, Інструкції з діловодства; вміння використовувати комп'ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку

4

Спеціальний досвід роботи

не потрібен

5

Знання сучасних інформаційних технологій

впевнений користувач ПК (MS Office, Outlook Express, Internet), уміння користуватися законодавчими базами

6

Особистісні якості

відповідальність; уважність до деталей; орієнтація на якісне обслуговування; уміння працювати в стресових ситуаціях; орієнтація на саморозвиток; ввічливість; тактовність .