flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочато слухання справи за обвинуваченням директора парку «Дубовий Гай»

01 квітня 2021, 10:54

     Під час судового засідання прокурором оголошено обвинувальний акт; представником потерпілих – цивільний позов з вимогами про солідарне стягнення з обвинуваченого та КП «Дубовий Гай» один мільйон шістсот двадцять тисяч гривень, кожному потерпілому; визначено порядок дослідження доказів.

     Наступне судове засідання призначено на 6 травня 2021 року о 10 год. 00 хв.

   Нагадуємо, що справа стосується загибелі восьмирічної дівчинки 8 березня 2020 року в парку відпочинку Дубовий Гай через падіння дерев’яної скульптури «Маша та ведмідь».

   Керівник парку обвинувачується за ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України (службова недбалість, яка спричинила тяжкі наслідки), за яке передбачена відповідальність у вигляді позбавленням волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

   З рішеннями суду по зазначеному кримінальному провадженню можливо ознайомитися на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень за № справи 331/3913/20.

            

Прес-служба суду