flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Боротьба за квартири «Константи» продовжується

20 квітня 2021, 16:38

     20 квітня 2021 року Жовтневим районним судом м. Запоріжжя винесено рішення, яким відмовлено в задоволенні позову про прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя об’єкту житлового фонду.

      Судом проголошено вступну та резолютивну частину рішення. Повний текс рішення буде виготовлено за 10 днів.

      Суть спору:

     Позов подано одним із вкладників ТОВ «Константа», який повинен був отримати квартиру за адресою: м. Запоріжжя, вул. Фортечна, 3-б.

    Нагадаємо, що згідно із постановою Господарського суду м. Запоріжжя від 02.05.2018 р. по справі № 908/616715 ТОВ «Константа» визнана банкрутом, розпочата процедура ліквідації, призначено ліквідатора.

     Позовні вимоги ґрунтувалися на тому, що об’єкти житлового фонду не підпадають під ліквідаційну масу та повинні бути передані  у комунальну власність для відновлення будівництва та подальшого отримання квартири.

     Відповідач – ЗМР зазначив у запереченні, що для отримання майна у комунальну власність власник повинен передати його, а ліквідатор цього не робить.

     Ліквідатор вважає, що майно повинно бути реалізовано, а кошти від реалізації розділено між кредиторами.

    З рішенням суду можливо ознайомитися по № справи № 331/3702/19 на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень: http://www.reyestr.court.gov.ua/Page/1.

     Фото з сайту: http://maklerok.zp.ua/

 

 

Прес-служба суду