flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Щодо ліквідації суду та роботи новоутвореного суду!

17 січня 2018, 11:12

Увага! Щодо ліквідації суду та роботи новоутвореного суду!

 

            Указом Президента України № 449/2017 від 29 грудня 2017 року «Про ліквідацію та утворення місцевих загальних судів», ліквідовано Жовтневий районний суд м. Запоріжжя та утворено Другий окружний суд міста Запоріжжя – у Комунарському та Олександрівському районах міста Запоріжжя із місцезнаходженням у місті Запоріжжі.

            Відповідно до частини 6 статті 147 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», у разі ліквідації суду, що здійснює правосуддя на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці (відповідних адміністративно-територіальних одиниць), та утворення нового суду, який забезпечує здійснення правосуддя на цій території, суд, що ліквідується, припиняє здійснення правосуддя з дня опублікування в газеті "Голос України" повідомлення голови новоутвореного суду про початок роботи новоутвореного суду.

            Враховуюче вказане, до початку роботи новоутвореного Другого окружного суду м. Запоріжжя на території Олександрівського районного суду м. Запоріжжя правосуддя здійснює Жовтневий районний суд м. Запоріжжя.

Прес-центр Жовтневого районного суду м . Запоріжжя