flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СУД ЗАХИСТИВ ПРАВА ВОДІЯ, ВІДНОСНО ЯКОГО ПОЛІЦІЯ СКЛАЛА АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПРОТОКОЛ ЗА ПОШКОДЖЕННЯ КОЛЕСА ВЛАСНОГО АВТОМОБІЛЯ, ЯКЕ СТАЛОСЯ ВНАСЛІДОК ПОТРАПЛЯННЯ В ЯМУ

17 травня 2018, 08:55

 

 

            На початку березня 2018 року в м. Запоріжжі в районі зупинки ТОВ «Запоріжкокс» по вул. Діагональній, водій не помітив поганого стану дорожнього покриття та здійснив наїзд на яму, внаслідок чого пошкодив колеса власного автомобіля.

Працівники поліції, які прибули за викликом водія, склали на нього протокол про адміністративне правопорушення за порушення правил дорожнього руху – не слідкування за дорожньою обстановкою.

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя під час розгляду справи прийшов до висновку, що причиною дорожньо-транспортної пригоди став незадовільний стан покриття проїзної частини та невжиття заходів власником автодороги для її ремонту та попередження водіїв про небезпеку для руху або обмеження швидкості руху.

На підставі викладеного, суд закрив провадження по справі за відсутності в діях водія складу адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 124 КУпАП.

З судовим рішення можливо ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень за номером справи № 331/2471/18.

 

Прес-служба

Жовтневого районного суду м. Запоріжжя