flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд щодо головного еколога регіону буде проводитися он-лайн

21 листопада 2018, 11:24

     Жовтневий районний суд м. Запоріжжя повідомляє, що у зв’язку із значним суспільним інтересом справа відносно директора Департаменту екології та природних ресурсів Запорізької обласної державної адміністрації  щодо екологічної катастрофи у 2017 році на Молочному лимані, буде слухатися он-лайн – в режимі прямої відео-трансляції.

     Для реалізації можливості проведення судового розгляду в он-лайн режимі судове засідання, призначене на 23 листопада 2018 року переноситься на найближчий час – 27 листопада 2018 року об 09 год. 00 хв.

     Також повідомляємо, що судові засідання в судах України відкриті, але зали судових засідань Жовтневого районного суд не здатні вмістити велику кількість людей. Тому, для усіх охочих спостерігати за процесом, прес-служба суду організовує он-лайн усіх судових засідань по цій справі.

     За всіма судовими засіданнями можливо спостерігати в реальному часі на порталі Судової влади України за посиланням:

https://court.gov.ua/affairs/online/

     Пошук можливо проводити по номеру справи № 331/2674/18.

     Також переглянути судові засідання можливо на каналі Судової влади України в Youtube за посиланням:

https://www.youtube.com/channel/UCFDRcAmACu5ljF-YUMGctnA

     У разі, якщо громадськість та/або засоби масової інформації, незважаючи на он-лайн трансляцію, все ж таки мають намір бути присутніми безпосередньо у приміщенні суду, прохання завчасно повідомити прес-службу суду задля організації та облаштування місць у залі судових засідань.

 

Прес-служба

Жовтневого районного суду м. Запоріжжя

конт. тел. 764-40-79