flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розшукано чоловіка, який підозрюється в побитті своєї колишньої співмешканки

18 серпня 2021, 13:25

     Вчора, 17.08.2021 року суд заарештував строком два місяці без права внесення застави, чоловіка, який підозрюється в побитті колишньої співмешканки на її робочому місці та співробітниці, яка намагалася його зупинити.

    Слідчий та прокурор довели суду, що підозрюваний порушує умови домашнього арешту; переховується від суду; намагається впливати на потерпілу; повідомив неправдиві відомості щодо місця  проживання; не працює; не має постійного і визначеного місця проживання; пиячить; веде аморальний спосіб життя, а характер та фактичні обставини злочину свідчать про його суспільну небезпеку.

    Потерпіла та її представник зазначили, що кривднику виписано обмежевульний припис, який він не виконує, а тому потерпіла боїться за своє життя.

    Чоловік пояснив суду, що він не переховувався від слідства, а до суду не доїхав через те, що перебував у стані сп’яніння. Про зміну місця проживання не повідомив оскільки не має телефону. А порушив заборону спілкування, приїхавши до потерпілої за місцем роботи для того, щоб залишити письмове повідомлення, що кохає її.

   Захисник підозрюваного просив суд не застосовувати до підзахисного найсуворіший запобіжний захід – тримання під варту та націлений оскаржувати ухвалу суду про тримання під вартою.

    Нагадаємо, що чоловіку пред’явлена підозра за умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 122 КК України) та хуліганство, пов’язане з опором громадянину, який припиняв хуліганські дії (ч. 3 ст. 296 КК України).

 

Новини про цю подію:

https://tsn.ua/ru/ukrayina/v-zaporozhe-muzhchina-vorvalsya-v-magazin-i-izbil-svoyu-byvshuyu-i-ee-kollegu-video-1813663.html

https://www.segodnya.ua/regions/zaporozhye/zhestokoe-izbienie-devushki-v-magazine-zaporozhya-v-mvd-otreagirovali-1560719.html

http://z-city.com.ua/30-06-21-2-30.06.2021

 

 

Пресслужба суду